Horari

Dl - Dv 9-21h

Truca'ns
93 589 22 64

Summer

ESTIU 2022

EXPLORERS

Per a nois i noies de 6è de primària, de dilluns a divendres

  •  de 9 a 11:30h

TEENS

Per a nois i noies a partir de secundària, de dilluns a divendres

  • LEVEL 2, LEVEL 3, FIRST: de 9 a 11:30h
  • PRE-FIRST I ADVANCED: de 11:30 a 14h

EXPLORERS: QUÈ FAREM CADA SETMANA?

 

WEEK 1. ECOLOGICAL SUPERHEROES.          

Els Explorers demostren els seus poders per millorar l’entorn ecològic, i posen a prova la seva imaginació amb materials reciclats, amb els que creen noves possibilitats per a un món millor.

Al llarg de la setmana, sortiran per àrees locals per filmar un petit documental sobre les mesures de reciclatge del municipi, i faran entrevistes sobre aquells canvis que els santcugatencs heu notat deguts a l’escalfament global i el canvi climàtic.

Totes les experiències i comentaris en anglès dels nostres superherois ecològics, les trobareu publicades al blog dels Explorers!

WEEK 2. MASTERCHEF

Al llarg de la setmana, els Explorers treballen receptes en anglès i el lèxic propi de la cuina i el menjar dels països de la Commonwealth. També podran demostrar les seves habilitats culinàries, i elaborar un menú consistent d’una amanida, un plat principal i unes postres. No cal dir que tots els àpats es prepararan a les instal·lacions de l’escola, sota l’atenta mirada del jurat.

La presentació i defensa de cada menú es gravarà amb el format d’un programa de Master Chef. Ho podreu veure tot al blog dels Explorers!

WEEK 3. TECHNOLOGY AND THE MEDIA

Els Explorers esdevenen periodistes dels Mass Media, i ens informen online a través de reelsstories tiktoks. Tot plegat de cara a preparar un programa que serà gravat als estudis de Televisió de Sant Cugat, i que inclou notícies d’actualitat nacionals i internacionals, esports i predicció del temps, entre d’altres. Cada Explorer trobarà aquell espai on se sentirà més còmode per exercir el periodisme actual.

Us convidem a veure el programa el blog dels Explorers!

 

WEEK 4. ESCAPE IF YOU CAN!

Per grups, els Explorers de la quarta setmana preparen una Escape Room, que posarà a prova els altres grups. Mostraran el seu enginy escrivint pistes, endevinalles, webquests i tota mena de proves… en anglès! El divendres, faran una Scavenger Hunt per Sant Cugat, on serà imprescindible que cada grup porti un telèfon mòbil… però només podran contestar les trucades si ho fan en anglès!

Trobaran les solucions a les Escape Rooms? Ho sabreu al blog del Explorers!

 

WEEK 5. SCIENCE AND TECHNOLOGY

Els Explorers esdevenen científics! Posen a prova el seu nivell d’anglès per expressar les seves millors idees, ja que han de dissenyar una nova App que sorprengui al món! També faran experiments al llarg de tota la setmana. Més val que portin una bata blanca quan es gravin per comprovar què passa si barregen segons quins productes!

Veurem el resultat dels experiments, i les noves App que hagin creat, al blog del Explorers!

HORARIS ESTIU 2022

9.30-13.30hEXPLORERS
9.00-11.30hLEVEL 2LEVEL 3FIRST
11.30-14.00hPRE FIRSTADVANDED

IDIOMES A L'ESTRANGER

Amb British Summer teniu una àmplia oferta de cursos i estades a l’estranger.

Visita la pàgina.