Horari

Dl - Dv 9-21h

Truca'ns
93 589 22 64

La nostra història

Una història que ens dona empenta

L’escola va ser fundada el 1973 pel matrimoni Montserrat Obiols i Alphonsus van Campen. Situada al número 14 del carrer Santiago Rusiñol, amb el nom de Centre d’Estudi de Llengües, va ser la primera escola d’idiomes de Sant Cugat del Vallès.

Els diferents camps d’interès dels fundadors van permetre un sistema d’ensenyament innovador i efectiu. A. Van Campen va organitzar el primer laboratori d’ensenyament d’idiomes del Vallès, mentre que M. Obiols visitava les principals fires europees amb l’objectiu d’estar al cas de les últimes tendències. d’ensenyament.

El sistema resultant, perfeccionat amb l’experiència, prioritza la divisió de nivells i edats, amb uns objectius clars de metodologia i avaluació. En l’actualitat, més d’una vintena de professionals fan possible el nostre servei d’activitat formativa.

Durant quaranta-cinc anys, SPRINT Idiomes ha evolucionat i millorat amb els signes dels temps. Gràcies a la confiança dels alumnes, està consolidada com l’escola d’idiomes de referència del municipi.