Horari

Dl - Dv 9-21h

Truca'ns
93 589 22 64

Perquè t’hauries de matricular a Sprint Idiomes?

Escollir una escola d’idiomes no és una tasca fàcil i pot generar molts dubtes. Per facilitar-te aquesta feina d’informació i selecció, t’expliquem els beneficis de matricular-se a Sprint Idiomes sigui per a tu o per als teus fills.

Perquè t’hauries de matricular a Sprint Idiomes?

1. Trajectòria de més de 45 anys:

Som la primera escola d’idiomes de Sant Cugat i ens avala una trajectòria de 45 anys en el camp de l’ensenyament d’idiomes.

2. Totes les edats, tots els nivells:

Som una escola global que oferim classes orientades a totes les edats i tots els nivells. D’aquesta manera cobrim totes les etapes de l’aprenentatge en l’idioma, des de P4 fins a CAE.

3. Professorat amb experiència i titulació universitària:

Un dels aspectes que ens fa diferents d’altres acadèmies és que comptem amb un equip acadèmic totalment vocacional. El nostre professorat també destaca per disposar de titulació universitària, i per estar qualificat per a l’ensenyament d’adults, joves i infants. A més, el personal està compromès amb el centre i amb els alumnes.

4. Tenim una metodologia global: 

Durant les nostres classes alternem la teòrica amb la pràctica dels exercicis i la comunicació oral per assegurar un aprenentatge complet. Animem als alumnes a participar en les classes, a debatre els temes que proposem i a parlar amb l’idioma que estan aprenent amb l’objectiu d’aprendre i millorar l’idioma. Així combinem l’exigència de la base gramatical amb la pràctica de la comunicació oral i escrita.

5. Les nostres instal·lacions estan totalment renovades:

Les nostres instal·lacions es troben en ple centre de Sant Cugat i comptem amb unes aules àmplies i lluminosa. A banda i recentment, hem renovat tota l’escola i comptem amb material i tecnologia per fer la classe amena, de manera que estudiar a Sprint Idiomes és còmode sabent que els nostres idiomes passaran moltes hores aprenent. Aquest any i tal com s’estipula l’autoritat competent, complim amb tota la normativa anticovid perquè els nostres alumnes i els nostres professors estiguin segurs.

6. Atenem als estudiants: 

A més del seguiment dels nostres alumnes a nivell acadèmic, oferim tota l’atenció que els nostres alumnes necessiten per fer el procés d’aprenentatge més fàcil i eficaç. També resolem dubtes i consultes que es puguin generar al llarg del curs per part de pares i alumnes.

7. Tenim classes reduïdes:

Amb la idea de fer un aprenentatge global comptem amb el nombre d’estudiants òptimes per facilitar la possibilitat de parlar i practicar l’idioma amb la resta de companys i atendre els possibles dubtes dels estudiants.

8. Exalumnes satisfets:

Els nostres antics alumnes estan satisfets perquè som realistes i transparents amb l’aprenentatge que oferim. Consulta les valoracions que ens han deixat els nostres antics alumnes a les xarxes socials