Horari

Dl - Dv 9-21h

Truca'ns
93 589 22 64 - 93 674 66 35

PREMI DE POESIA GABRIEL FERRATER DE SECUNDÀRIA 2018

Fins a sis alumnes de SPRINT entre els guanyadors i finalistes del Premi de Poesia Gabriel Ferrater de Secundària 2018

Ja es coneixen els noms dels guanyadors del Premi de Poesia Gabriel Ferreter de Secundària. Arnau Rogés de l’escola Thau Sant Cugat (1r i 2n d’ESO), Anna Rabassa de la mateixa escola (3r i 4rt d’ESO) i Víctor Torres (Batxillerat) de l’IES Arnau Cadell s’han endut la XX edició del concurs. Els premis es van celebrar el dijous 7 de juny a El Siglo, al Mercantic. L’acte va comptar amb un setentena de persones.

Jordi van Campen, director de SPRINT Idiomes i portaveu del jurat de la XX edició del certamen va iniciar el torn de parlaments: “El que caracteritza la poesia de Ferrater és el to, una veu poètica pròpia. per això insistim en portar la poesia a les aules, perquè els joves creïn el seu camí propi a través de les paraules, que els ajuden a adquirir aquest toc personal”, va explicar.

Jordi Van Campen, director d’Sprint Idiomes

L’alumne d’Sprint Victor Torres

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Víctor Torres, amb el guardó per la categoria de batxillerat, va guanyar el premi amb ‘Desengany amorós’, una poesia definida pel propi títol, de la que el jurat va valorar el treball lingüístic i la maduresa expressada.

A més de Víctor Torres, van destacar cinc altres alumnes de SPRINT Idiomes. La primera és  Paula Arias, amb l’accèssit de la categoria de batxillerat amb el poema ‘Crido’. Els noms de Pau Costa, Gal·la Corbatón, Jaume Wäger i Lucas Tennenbaum també apareixen entre els finalistes.

L’alumna d’Sprint Paula Arias