Horari

Dl - Dv 9-21h

Truca'ns
93 589 22 64

NOVA POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

Benvolgudes famílies,

Amb motiu de l’aplicació del Reglament UE 2016/679 General de Protecció de Dades (RGPD) relatiu a la protecció i tractament de dades personals, a SPRINT DIOMES, S.L. hem procedit a actualitzar la nostra Política de Privacitat, adaptant-nos al nou RGPD i aplicant una rigorosa política de privacitat amb les dades personals dels clients.

Continuant amb aquesta política de protecció de dades, us enviem aquest escrit per informar-vos dels tractaments que es porten a terme amb les vostres dades personals, i dels aspectes als que ens obliga la nova normativa.

En aquest sentit, us informem que les vostres dades continuen incorporades a la nostra base de dades, i són objecte de tractament amb la finalitat d’oferir-vos la millor prestació de serveis possible i de poder atendre els compromisos derivats de la relació que mantenim amb vosaltres, mitjançant l’enviament periòdic d’informació sobre els serveis o novetats a SPRINT IDIOMES, S.L., que poden ser del vostre interès i que busquen fomentar avantatges i beneficis per a vosaltres. Des de l’enviament de notes trimestrals a informació de nous cursos, o ofertes de descomptes.

Us informem que podeu exercir els drets d’accés, rectificació, oposició, limitació i, en el seu cas, portabilitat o supressió, comunicant-ho a l’adreça info@sprintidiomes.com amb indicació de les vostres dades personals. Si considereu que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent, podeu presentar una reclamació davant l’autoritat de control a www.agpd.es. De la mateixa manera, us informem sobre el vostre dret a retirar el consentiment en qualsevol moment del tractament. La vostra informació es conservarà mentre existeixi un interès mutu a tal efecte i mentre no exerciu cap dels drets que us emparen.

En el cas de produir-se alguna modificació de les vostres dades, us preguem que ens ho comuniqueu per a la deguda correcció, de cara a mantenir les dades actualitzades, segons la normativa legal vigent en protecció de dades.

 

Salutacions cordials,

 

SPRINT IDIOMES