Horari

Dl - Dv 9-21h

Truca'ns
93 589 22 64

Perquè començar a estudiar anglès al setembre?

El potencial de l’anglès actualment és innegable. És l’idioma més parlat a tot el món i el tercer pel que fa a habitants que el tenen com a idioma natiu. A més, l’anglès és idioma oficial, o un d’ells, en un total de 67 països. I també és la llengua utilitzada en esdeveniments polítics, econòmics o culturals com a llenguatge entès per a tothom. Això fa que sigui important començar a estudiar anglès al setembre.

Perquè començar a estudiar anglès al setembre?

Les darreres dades ja parlen per si soles dels beneficis d’estudiar anglès de cara el nou curs escolar. L’anglès et permetrà conèixer món i gaudir dels teus viatges. Actualment, a quasi tot el món, l’anglès és utilitzat com l’idioma entre dues persones que tenen idiomes diferents. La millora de l’anglès et permetrà comunicar-te i relacionar-te durant les teves vacances. D’aquesta manera, poder preguntar qualsevol dubte, entendre la carta d’un restaurant o demanar per qualsevol situació en un país aliè.

D’altra banda, el potencial de l’anglès en el món laboral és immens. En qualsevol empresa, poder certificar un mínim d’anglès o ser posseïdor d’un títol t’obrirà portes en el món laboral. Et permetrà el creixement dins de l’empresa i, fins i tot, la possibilitat de desplaçar-te en el cas que l’empresa compti amb altres seus repartides pel món.

El món de la cultura tampoc queda aliè en l’aprenentatge de l’anglès. Per una banda, l’univers cinematogràfic està replet de grans pel·lícules de parla anglesa i prova d’això és que, fins a l’any passat, tots els films guanyadors d’un Oscar a la Millor Pel·lícula eren de parla anglesa.

A més, la literatura anglesa abraça obres d’obligatòria lectura d’escriptors tan reconeguts com William Shakespeare, Artur Conan Doyle, Agatha Cristie o J. R. R. Tolkien que et permetran poder llegir l’obra original, sense necessitat de traducció.

Amb tot, l’anglès es decanta com a l’idioma ideal si estàs buscant iniciar l’estudi d’una nova llengua estrangera o si pretens reprendre allò que ja tens oblidat, ja que l’anglès t’obrirà portes al món, ja sigui pel turisme, pel món laboral, per poder-te comunicar millor o pel simple fet de gaudir una obra cultural en la seva versió original.