Horari

Dl - Dv 9-21h

Truca'ns
93 589 22 64

PRIMERA REUNIÓ SOBRE “ANY ACADÈMIC A L’ESTRANGER”

El passat 29 de novembre British Summer va oferir la primera reunió orientativa sobre cursos a l’estranger. L’acte va tenir lloc a la santcugatenca sala El Siglo de Mercantic.

L’expert Daniel Delgado, amb trenta anys d’experiència en el sector, va focalitzar en l’any acadèmic, ja sigui trimestral o d’un curs sencer.

L’acte va començar amb uns vídeos amb opinions de pares i mares, així com d’alumnes que han fet aquesta experiència; la pròpia Hillary Clinton expressava el seu interès en aquesta mena d’intercanvis.

A continuació, Delgado va repassar els principals aspectes d’un any acadèmic: convalidació d’assignatures, diferències entre països, costos, possibilitats a l’hora d’escollir residència… Una roda de precs i preguntes va aclarir els dubtes de les famílies assistents.

En opinió de Delgado, els interessats han de comparar diverses opcions, per acabar triant aquella  que els doni més confiança. A partir d’aquí, programar noves reunions per a un complet assessorament.

La col·laboració entre Sprint Idiomes i British Summer data de fa més de vint-i-cinc anys, i és de plena confiança. No dubteu en dirigir-vos a les nostres instal·lacions en cas de voler més informació, o rebre el catàleg de British Summer.

VÍDEO CURSOS A L’ESTRANGER